Hoppa till sidans innehåll

Kommande simskolekurser


Just nu pågår vår verksamhet för fullt med grupper på alla nivåer. Samtliga grupper inom minisim och simskola pågår fram till juluppehållet. Därefter startar vi upp nya grupper.

 

Vårterminen = Intensivsimskola

Under maj månad planerar vi att köra en eller flera kursomgångar med intensivsimskola. Intensivsimskolan sträcker sig då över en vecka och innefattar fyra lektioner, (troligtvis måndag, tisdag, torsdag, fredag). Detta kan vara ett bra tillfälle att testa på vår simskola, få en snabbstart i ett nytt spår (tex crawlspåret om man bara gått i bröstspåret) eller få den där extra kunskapsknuffen så att barnet kanske lär simma innan sommaren.

De grupper som framförallt kommer erbjudas under denna kursperiod är pingvinen och fiskgrupper

 

Sommarterminen = Sommarsimskola och Sommardagläger

Under sommarlovet har vi en traditionell sommarsimskolan. Det rör sig då om en intensivsimskola som sträcker sig över tre veckor (måndag-torsdag) om totalt 12 lektioner. Sommarsimskolan är förlagd de första tre veckorna på sommarlovet för att barnen skall förberedas för sommarens alla bad. Under denna perioden försöker vi ge så många simskolegrupper och knattesimgrupper som schemat tillåter. Dessutom ger vi vår Rockangrupp för barn i åldern 10-12 år som ännu inte lärt sig simma.

 

För de lite större barnen (skolbarn som kan simma 200 meter eller mer) erbjuder vi vårt populära dagläger. Barnen går då på läger i en vecka (måndag till torsdag) mellan kl 9-15 med tema bad och simning. Vi brukar ha tre dagläger per sommar, de två första veckorna och den sista veckan på sommarlovet.

 

Höstterminen

Under hösten ger vi alla gruppnivåer i minisim, simskola och knattesim och grupperna har 1-2 lektioner per vecka beroende på nivå.

 

Vinterterminen

Under hösten ger vi alla gruppnivåer i minisim, simskola och knattesim och grupperna har 1-2 lektioner per vecka beroende på nivå.

 

Hur anmäler jag mitt barn?

Håll utkik här för mer information när nästa termin närmar sig. Då kommer datum för anmälan med mera dyka upp på vår nyhetssida. Mer information om anmälningsförfarandet hittar du här.

Uppdaterad: 21 MAR 2014 10:39 Skribent: Karolina Wiell

Postadress:
Upsala Simsällskap - Simidrott
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018222164
E-post: This is a mailto link

Se all info