Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till simskola


Anmälan till våra simgrupper görs direkt via hemsidan, när vi har anmälan öppen, vi har därför ingen form av bevakning av platserna eller kösystem.

 

Vi använder oss av ett helt automatiskt system för att ta emot anmälningarna där ni fyller i barnets alla uppgifter. Ni behöver inte ha varit medlem i Upsala Simsällskap tidigare för att kunna göra en anmälan. En bekräftelse kommer direkt till den angivna mailadressen om ni fick önskad plats.

 

Var gärna ute i god tid och förbered anmälan genom följande steg:


1) Skapa ett konto hos oss: http://medlem.upsalasim.nu/ (kostnadsfritt, dock tillkommer en medlemsavgift om 20 kr per barn och år när barnet har fått en plats i en grupp)

2) Logga därefter in och uppdatera barnents simtekniska färdigheter under fliken simteknik. Då får du en rekommendation för framtida grupper. (Har barnet redan gått hos oss och inte utvecklats simmässigt sedan dess behöver du inte uppdatera barnets simteknik!) Vad de olika kursnivåerna jobbar med finns beskrivet här.

3) Håll koll på inloggningsuppgifterna, så att ni lätt kan logga in igen.

4) Ladda ner aktuellt schema om ett sådant finns tillgängligt och fundera på vilken dag/tid utifrån aktuell rekommendation som passar er bäst.

När anmälan öppnar kommer det vara många som hänger på låset

5) Var medveten om att vissa platser till vissa kursnivåer är populära, så häng på låset när platserna släpps. Om en grupp inte visas på aktuell nivå så är den tyvärr fullbokad.

6) Om du vill byta grupp på aktuell nivå, logga in igen och se om aktuell grupp finns tillgänglig och gör en omanmälan. Då flyttas ditt barn från en grupp till en annan och den gamla platsen släpps omedelbart fri för andra att boka.

 

 

Kommande kurser hittar ni här.

 

Hur vet jag att min anmälan kommit fram?

En bekräftelse skickas direkt till den angivna mailadressen. Faktura och information skickas till den angivna mailadressen inom 20 dagar efter det att ni anmält er. Ni har då 10 dagar på er att betala, efter inbetald avgift är platsen bokad.

Anmälan är bindande. Avbokning senare än 2 veckor före kursstart tas en avgift på 400:- ut. Ej betald faktura räknas ej som avbokning av simskoleplatsen.

Observera att antalet platser är begränsade, vi kan tyvärr inte garantera att alla får plats. Ni som inte får plats denna gång är välkomna att försöka igen till nästa omgång.

Uppdaterad: 08 APR 2015 15:12 Skribent: Knattekommittén

Postadress:
Upsala Simsällskap - Simidrott
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018222164
E-post: This is a mailto link

Se all info