Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till knattesim


Anmälan till våra knattegrupper görs direkt via hemsidan, när vi har anmälan öppen, vi har ingen form av bevakning av platserna eller kösystem.

 

Vi använder oss av ett helt automatiskt system för att ta emot anmälningarna där ni fyller i barnets alla uppgifter. Ni behöver inte ha varit medlem i Upsala Simsällskap tidigare för att kunna göra en anmälan. En bekräftelse kommer direkt till den angivna mailadressen om ni fick önskad plats.

Var noga när Ni väljer nivå, känner Ni Er osäkra på vilken grupp Ni ska anmäla Ert barn till, titta då en extra gång på beskrivningen av respektive grupp.

Länk till anmälningsformuläret hittar du här.

 

Hur vet jag att min anmälan kommit fram?

En bekräftelse skickas direkt till den angivna mailadressen. Faktura och information skickas till den angivna mailadressen inom 20 dagar efter det att ni anmält er. Ni har då 10 dagar på er att betala, efter inbetald avgift är platsen bokad.

Anmälan är bindande. Avbokning senare än 2 veckor före kursstart tas en avgift på 400:- ut. Ej betald faktura räknas ej som avbokning av simskoleplatsen.

Observera att antalet platser är begränsade, vi kan tyvärr inte garantera att alla får plats. Ni som inte får plats denna gång är välkomna att försöka igen till nästa omgång.

Uppdaterad: 03 OKT 2013 19:07 Skribent: Knattekommittén

Postadress:
Upsala Simsällskap - Simidrott
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Besöksadress:
Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018222164
E-post: This is a mailto link

Se all info